Slider

Jeg trenger flere grønne poser

Begynner du å gå tom for grønne poser til kildesortering av matavfall? Slik får du tak i flere grønne poser:

Jeg har egen avfallsbeholder

Knyt en grønn matavfallspose på beholderen og renovatørene vil legge ut en ny rull neste gang de er hos deg. Trenger du to ruller? Knyt to poser. Enkelt og greit.

Hvis du er tom for grønne poser eller ikke ønsker å knyte den siste posen på beholderen, kan du knyte på en vanlig handlepose. Det er også mulig å få tak i grønne poser til matavfall på våre gjenvinningsstasjoner og hos servicetorget på rådhuset i din kommune.

Jeg bor i borettslag eller sameie med felles avfallsbeholder

For borettslag og sameier finnes det egne stativer som kan plasseres i avfallsrom, oppganger eller ute ved avfallsbeholderne. For innendørsbruk tilbyr vi et papirstativ. For utendørsbruk tilbyr vi et stålskap. Monteringen må sameiet stå for selv.

Alle borettslag og sameier med over 15 boenheter kan få tilbud om disse løsningene. Har ikke ditt borettslag eller sameie fått tilbud om dette? Be styret ta kontakt med Follo Ren på e-post  post@folloren.no

Tomt stativ?

Begynner stativet å gå tomt for grønne poser kan du kontakte vår kundeservice på telefon 90 80 40 10 eller på e-post post@folloren.no og vi vil etterfylle stativet for dere. Det er også mulig å få tak i grønne poser til matavfall på våre gjenvinningsstasjoner og hos servicetorget på rådhuset i din kommune.