Sett ut julesekken før tømmedag

Vi minner på at julesekken må settes ut ved restavfallsbeholderen før kl 06 på din tømmedag. Julesekken må brukes innen 1. februar 2021.

Fare for forsinkelser på tømming

Grunnet snøfall og stedvis vanskelige kjøreforhold, kan det oppstå forsinkelser i dagens renovasjonstømming. Dagens ruter er ekstra krevende fordi fridager i julen skal kjøres inn. Vi ber om at alle måker og strør fram til sine avfallsbeholdere.

Beholderbytte i uke 51, 52 og 53

På grunn av stor pågang vil ikke bytte av beholderstørrelse bli utført i ukene 51, 52 og 53. Bestillinger som blir sendt i denne perioden vil ikke bli utført før tidligst i uke 1 – 2021. Vi beklager denne forsinkelsen.

Bølstad gjenvinningsstasjon midlertidig stengt

Oppdatert: Stasjonen åpnet igjen 7. januar kl 14:00.

På grunn av at flere ansatte ved Bølstad gjenvinningsstasjon er satt i karantene er gjenvinningsstasjonen midlertidig stengt. Det forventes at gjenvinningsstasjonen skal kunne åpne igjen 7. januar kl 14:00, hvis forholdene tillater det.

Vi ber kunder utsette sin tur til gjenvinningsstasjonen eller reise til Oppegård gjenvinningsstasjon (Sofiemyrveien 8, 1412 Sofiemyr) eller til Teigen gjenvinningsstasjon (Midtveien 462, 1455 Nordre Frogn).

Anleggsarbeid på Oppegård gjenvinningsstasjon

Fra 30. november til 3. desember vil det bli utført vedlikehold av takkonstruksjonen på Oppegård gjenvinningsstasjon. Gjenvinningsstasjonen holder åpent som normalt, men det vil være redusert fremkommelighet på grunn av anleggsarbeid.

Stengt for hageavfall 10. november

Hageavfallsmottaket på Teigen gjenvinningsstasjon holder stengt 10. november på grunn av asfaltering. Vi ber våre kunder om å ikke levere hageavfall denne dagen. Eventuelt kan hageavfall leveres til våre andre gjenvinningsstasjoner.

Fra 11. november er hageavfallsmottaket på Teigen gjenvinningsstasjon åpent som normalt.