Gjenvinningsstasjonene for bedriftskunder

Slik fungerer gjenvinningsstasjonene for våre bedriftskunder

Bedriftskunder er velkommen til alle våre tre gjenvinningsstasjoner.

Klikk her for adresse til gjenvinningsstasjonene

Klikk her for åpningstider på gjenvinningsstasjonene

På våre gjenvinningsstasjoner kan du som bedriftskunde levere sortert avfall. Avfallet må du selv legge i riktige containere.

Se oversikt over sortering på stasjonen.

Bedriftskunder skal alltid betale etter gjeldende prisliste, uansett type avfall.

Kunder med store mengder avfall eller spesialavfall som har høy behandlingspris  kan bli avvist. Gjenvinningsstasjonene tar kun imot mindre mengder tungmasser og kjøretøy med store mengder vil bli avvist.

 

Levering av farlig avfall

Ved levering av farlig avfall skal deklarasjonsskjema være ferdig utfylt. Du som bedriftskunde vil motta egen faktura for farlig avfall i etterkant av besøket på gjenvinningsstasjonen, med bakgrunn i faktisk mengde og innhold.

 

Kundekonto hos Follo Ren

Vi ønsker å tilby våre bedriftskunder som ofte benytter seg av gjenvinningsstasjonen mulighet til å få kundekonto hos oss. Din bedrift vil da kunne levere avfall til våre gjenvinningsstasjoner på kreditt, og blir fakturert etterskuddsvis  en gang per måned.

Ta kontakt med med de ansatte på gjenvinningsstasjonen eller send en forespørsel til kundeservice hos Follo Ren for å få kundekonto. Ved behandling av søknad vil det bli foretatt en kredittsjekk.