For de med egen avfallsbeholder

10196200.png

Har du en egen beholder til restavfallet gjør du som følger:
Knyt en grønn matavfallspose på beholderen og renovatørene vil legge ut en ny rull ved neste tømmedag. Trenger du to ruller? Knyt to poser. Ganske enkelt.


Hvis du er tom for grønne poser eller ikke ønsker å knyte den siste posen på beholderen, kan du knyte på en vanlig handlepose. Det er også mulig å få tak i grønne poser til matavfall på våre gjenvinningsstasjoner og på servicetorge hos rådhuset i din kommune.

 

 

 

For de med felles avfallsbeholder (borettslag og sameier)pappdisplay_med_poser.png

Bor du i et borettslag eller sameie med felles restavfallsbeholder finnes det egne stativer som kan plasseres i avfallsrom eller oppganger. Alle borettslag og sameier med over 15 boenheter kan få tilbud om denne løsningen.

Har ikke ditt borettslag eller sameie fått tilbud om dette? Be styret ta kontakt med Follo Ren på e-post post@folloren.no

Les mer om løsning for borettslag og sameier

Stativet for grønne poser er et engangs papp-display som egner seg godt til å stå i felles avfallsrom. Den kan også plasseres andre steder som for eksempel oppganger, postrom, garasjeanlegg osv. der beboerne naturlig naturlig går. 

Det eneste kravet er at det må stå under tak. Displayet kommer ferdig med bakplakat og rommer 48 poseruller.

Mål på displayet:
Bredde 29 cm
Dybde 38 cm
Høyde 42 cm

Når displayet er tomt bestille styret i borettslaget/sameie ett nytt fra Follo Ren. Vi kommer og setter ut det nye og tar med oss det gamle. Ordningen er gratis. Borettslaget/sameiet kan få flere displayer for plassering der det er hensiktsmessig.

Borettslag og sameier uten mulighet til å plassere displayesker under tak bes ta kontakt med Follo Ren for alternative løsninger.

Styret i borettslaget/sameiet bes kontakte kundeservice til Follo Ren for bestilling eller for mer informasjon, på telefon 90 80 40 10 eller send en e-post til post@folloren.no